Over Ons

Wie zijn wij?

Younique Lustrum bestaat uit een team van ervaren, rondreizende reünisten. Allemaal hebben we minstens 8 jaar uit een koffer geleefd als reisbegeleider. We hebben dus zelf met onze voeten in de modder, sneeuw, het woestijnzand of azuurblauwe water gestaan! En dat merk je. Want de vetste lustrumreizen design je nu eenmaal niet vanachter je bureau in Nederland.

Door onze praktijkervaring zitten we vol out-of the-box lustrumreis ideeën – die toveren we samen met jullie om in die once-in-a-lifetime clubreis. Gegarandeerde brownie points voor de organisatie-commissie!

WAAROM BIJ YOUNIQUE LUSTRUM?

Voor iets anders dan de massa’s, voor de had-je-moeten-weten-plekjes, voor directe lijntjes met de locals en voor de highlights op een low budget, boek je bij Younique Lustrum!

In de afgelopen 17 jaar hebben we op meer dan vijftig bestemmingen onze eigen lokale lustrumkantoortjes ingericht. Hier werken we samen met onze lokale Younique collega’s continu aan nieuwe, verrassende lustrumreis programma’s met een prettig net-gehoord-van-de-locals-gehalte. Om de reis nog ‘youniquer’ te maken, voegen we – in samenwerking met jullie – verrassende, creatieve club-branding elementen toe die de reis jullie unieke clubcultuur-touch geeft. Hoe vet?!!

Met onze Younique Lustrum Travel in-house lokale expertise zijn we bovendien in staat om de kwaliteit rechtstreeks te controleren. Omdat we bij onszelf én dus lokaal inkopen, kunnen we de prijzen voor jullie laag houden. Zelfs onze binnen- en buitenlandse concullega’s kopen bij ons in. Need we say more?

Club Branding

Al varend vanuit de verte je clubnaam Hollywood-style op een eiland zien staan, opgehaald worden door een gids in clubkledij, een customized “good luck” banner voordat je die vulkaan afdendert, een bikini met clubnaam vinden op je hotelkamer of lokaal proosten met club-glazen? Bij Younique kan het!

Younique specialiseert zich in club branding. Een Go Pro mee en jullie eigen clubfilm ontvangen achteraf is bijvoorbeeld al standaard. Overleg met ons om je toch al onvergetelijke clubreis nog unieker te maken!

Maak kennis met het team

Bralte

Bralte

Founder & Lustrumreis Designer

Bralte’s internationale studiepad leverde hem al vroeg vette stempels in zijn paspoort op. Zijn all-time favorite is het unieke Nepal, waar hij als berggids de ongebaande paden opzocht.

Deze rond-reizende reünist leefde als reisbegeleider jarenlang uit zijn koffer op de meest uiteenlopende plekken op de planeet. In deze tijd legde hij de contacten en de basis voor wat later de lokale lustrumkantoortjes van Younique zouden worden. In 2004 ging hij solo en richtte Younique Lustrum Travel op. Inmiddels heeft hij met het team van Younique ruim 1400 jaarclubreizen georganiseerd.

Susan

Susan

Lustrumreis Designer

Een maand in de bush van Zimbabwe, Botswana en Namibië ontvlamde Susan’s liefde voor bijzondere reizen. De volgende keuze was snel gemaakt: een reis om de wereld langs alle continenten.

Eenmaal terug in Nederland, begeleidde ze groepsreizen van China tot Egypte. Susan’s jarenlange ervaring in het ontwerpen van gespecialiseerde groepsreizen, haar inlevingsvermogen en haar persoonlijke reisexpertise maken haar de ultieme lustrumtravel designer.

Madelon

Madelon

Traveller & Teksttovenaar

Madelon is traveller en teksttovenaar. Tijdens een uitwisseling met een Amerikaanse universiteit ging zij op spring break naar Mexico.

De amor voor Latijns-Amerika is daarna alleen maar sterker geworden. Colombia, Brazilië, Peru en Costa Rica kan ze dromen – maar ze parachuteert ook met plezier uit een propellervliegtuigje in Nieuw-Zeeland om te zien of de aarde echt rond is. (En ja, dat is-ie.).

Daniël

Daniël

Digitale Globetrotter

De reisliefde van Younique’s digitale talent ontvlamde tijdens een backpack-trip in Indonesië.

Het liefst reist Daniël het hele continent Azië door – hoewel je hem even goed ‘s nachts wakker kan maken voor een 4x4 trip door Albanië of een tocht door de Marokkaanse woestijn.

Younique Lustrum Travel in het kort:

Enthousiaste reisfanatici met praktijkkennis

De Younique Lustrum crew bestaat uit bevlogen reisfanaten die zelf jarenlang als reisleider hebben gewerkt. Omdat wij met onze tenen in het woestijnzand, tot aan onze knieën in de modder en met ons hoofd in de moesson hebben gestaan, weten we precies hoe het er in de praktijk aan toegaat. En daar doen jullie je voordeel mee!

Passie voor unieke reizen

Younique Lustrum heeft een passie voor unieke ervaringsreizen die voor altijd in jullie collectieve jaarclubgeheugen gegrift staan. Onze specialiteit is het co-creëren van jullie ideale lustrum-trip. Geen standaard rondreis dus maar precies de dosis avontuur, luxe, outdoor, spanning, party die jullie willen!

Younique kwaliteitsstandaard

Bij Younique Lustrum is geen ruimte voor rafelige randjes: wij hebben een constante, hoge kwaliteitsnorm. De VIP-treatment is onze standaardbehandeling!

Lokale voelsprieten

Younique Lustrum heeft in meer dan 60 landen lokale kantoortjes die onze reisprogramma’s continu voeden met de nieuwste en meest unieke activiteiten ter plaatse. Je blijft dus niet alleen de massa’s voor maar je profiteert ook van lokale expertise én lokale prijzen. Check!

Scherpe prijzen

Door onze korte lijntjes en lokale kantoren, kunnen wij de scherpste prijzen bieden. Geen marges voor tussenpersonen, maar direct de beste ervaring tegen de beste prijs. Zo goedkoop mogelijk dus – maar niet cheap!

Persoonlijke touch

Standaard reisprogramma’s bestaan niet bij Younique Lustrum. Als je belt of mailt, luisteren we naar jouw wensen en jouw mogelijkheden. En dan gaan we aan de slag. En zo onstaat jullie Younique, creatieve, flexibele jaarclubtrip met  persoonlijke club branding!

Ja, ik zie zo’n Younique reis wel zitten! Hoe nu verder?

1. Jullie wensen

Bel of mail ons met jullie specifieke wensen, budget en ideeën. Het liefst zien we jullie persoonlijk op kantoor in Amsterdam, Utrecht, op jullie lokatie of via Skype. Hoe beter we jullie kennen, hoe unieker en persoonlijker we jullie reis kunnen maken.

Meer dan magisch Machu Picchu 3

2. Een Younique voorstel

Jullie wensen worden op basis van de laatste lokale info omgezet in één of meerdere inspiratie-voorstellen.

Drijvende DIY Eilanden @ Titicaca

3. Puntjes op de i

We schaven en sleutelen net zo lang tot het voorstel voor jullie perfecte reis er ligt.

4. Let’s go!

Heeft iedereen zijn paspoort en zijn tandenborstel? Want de rest is geregeld. Vamosssss!