Referenties

Lustrumreis referenties

We willen je graag vertellen hoe gaaf het is om een unieke lustrumreis voor jouw jaarclub te organiseren, maar liever laten we degenen die je voorging aan het woord.

Lees daarom hieronder een overzicht van recensies die anderen over hun lustrumreis hebben gemaakt. Hopelijk raak je hier net zo enthousiast van als wij. Overtuigd? Neem dan snel contact met ons op voor jouw lustrumtrip!

Younique Travel recensies

JC BONT - Filipijnen

Het afgelopen jaar hebben we samen met Younique naar een geweldige lustrumreis in de Filipijnen toegewerkt! Met elkaar hebben we het programma steeds verder gefinetuned naar hoe wij het het liefste voor ons zagen. Uiteindelijk zijn we op meerdere plekken geweest: Cebu, Bohol, Oslob, Puerto Princessa, El Nido en Manila. Het land was ontzettend mooi en daar was alles tot in de details geregeld. Zo stond de chauffeur elke dag keurig op tijd klaar om ons naar de activiteiten van die dag te brengen. We hebben allerlei activiteiten gedaan, zoals suppen, snorkelen, zip-linen, quad rijden, een trekking en noem maar op! Onze gids wist steeds precies waar we naartoe moesten en wat de meest idyllische plekjes waren om tussendoor even te stoppen. Bovendien zijn de Filipino’s ontzettend goed in woordgrappen, wat de reis nog gezelliger maakte! Al met al hebben we een fantastische reis gehad, waar we geweldige herinneringen aan hebben! Bralte en Younique Travel, onwijs bedankt!

- JC Estrello -

Geweldige lustrumreis met Younique naar Guatemala achter de rug. Geheel volgens onze wensen. Met een prachtige vulkaanhike naar de top of the world, heerlijk chillen bij de villa, strompelen maar lachten bij de salsales en onderdompelen in de Guatemalteekse cultuur in Antigua, Zunil en Almalonga. Speciale dank gaat uit naar onze gids die altijd voor ons klaar stond, ons hartelijk welkom heette in zijn eigen huis en precies wist waar we naar toe moesten. Een betere reis hadden we ons niet kunnen wensen. Voor ons rest nu het nagenieten en sparen voor de volgende!

- PAPAYA -

Wij van JC Papaya zijn opnieuw met Younique Travel, dit keer naar Mexico op lustrumreis gegaan. Deze reis hebben wij samen met younique samengesteld waarbij wij duidelijk aan hadden gegeven zo veel mogelijk vrijheid te willen hebben (dus niet dat elk uur van de dag voor ons uitgestippeld werd) en daar is goed naar geluisterd. Aan het begin wilden wij ook geen gids, maar uitendelijk besloten om dat toch te doen en daar hebben wij absoluut geen spijt van gehad!! Victor, onze gids was een super vriendelijke man die veel wist te vertellen ( ook op een hele leuke manier) en waarbij wij centraal stonden en dus vroeg hij vaak hoe het met ons ging en gaf hij ook zo veel mogelijk tips over wat we wel of niet moesten zien als wij in onze vrije tijd de dorpjes in gingen. Hij was een soort papa figuur en daardoor voelden wij ons al snel op ons gemak bij hem en hadden dan ook hele leuke open gesprekken met hem. Wij allemaal vonden het ok erg moeilijk om afscheid van hem te nemen.

De samenstelling van de reis was ook perfect. Je was genoeg dagen op bepaalde plekken waardoor je ook niet het gevoel had dat het gehaast moest of dat het te lang duurde voordat je naar de volgende plaats van bestemming ging. Ook gingen we niet alleen naar de standaard toeristische plekken. Iets wat wij ook heel graag wilden! We hebben in twee weken super veel van Mexico gezien. Natuur, cultuur, avontuur, vakmanschap, alles kwam aan bod en het was zeker weten een van de beste clubreizen ooit! Younique heeft daarbij tijdens onze gesprekken en mailcontact goed naar ons geluisters en aangevoeld wat voor vakantie wij voor ogen hadden. Daarom weten we ook voor onze volgende reis bij wie we moeten zijn! Bedankt Bralte!

- JC LUIGI -

Net terug van onze Lustrum-reis met Younique travel. We hebben een waanzinnige lustrumreis gemaakt van Johannesburg via het Krugerpark en Swasiland naar de bounty stranden van Mozambique. Een reis met onvergetelijke avonturen zoals ziplinen tussen de rotsen, paardrijden door adembenemende landschappen en wildlife spotten vanuit jeeps in het Krugerpark. Als afsluiter zijn we heerlijk bijgekomen tussen de palmbomen op de hagelwitte stranden van Tofo en Vilanculous.

- SCONFINATO -

September 2017 zijn wij met een hele grote club van 122 vrouwen naar Rome vertrokken en hebben daar ons 6de lustrum gevierd. Wij hebben een onvergetelijke tijd gehad en samen vele mooie herinneringen gecreëerd. Dit hadden wij niet zonder Younique Travel kunnen bereiken. Zij stonden niet te kijken van de grootte;), hebben met ons meegedacht en uiteindelijk iets gevonden wat aan al onze wensen voldeed. De communicatie verliep soepel en snel en bij enkele problemen onderweg stond Bralte altijd aan de zijlijn om ons te helpen. Voor ons een weekend om nooit te vergeten dus een grote dank aan Younique Travel, Bralte en zijn team!

- vrouwendispuut Grote Vriendelijke Dames -

Top georganiseerde lustrumreis door Albanië! Passen de lustrumreis goed aan de specifieke wensen van de groep! Kortom, een mega aanrader 👍

- JC TODD -

Wij hebben erg genoten van onze fantastische reis. De reis zat strak in elkaar. De organisatie is erg betrokken en flexibel, zowel in de voorbereiding als tijdens de reis. Tijdens het plannen van de reis kregen wij de ruimte om mee te denken over een passende reis voor onze club en er werd geluisterd naar onze wensen.

- JC BONGO -

Younique Travel heeft een fantastische lustrumreis in Ecuador 74voor ons in elkaar gezet! We zijn in de meest uiteenlopende microklimaten geweest; van woestijn tot aan tropisch regenwoud en van strand tot aan sneeuwtoppen van een vulkaan. Ongelooflijk hoe je in Ecuador door een paar uur te rijden weer in een totaal andere omgeving kan zijn. De lokale gidsen waren erg goed; veel kennis van zaken en gezellig in de omgang! De plekken waar Younique Travel ons heen heeft gebracht waren prachtig en vrij van extreem toerisme. Zonder twijfel een onvergetelijke lustrumreis!

- JC RIO -

Als je een lustrumreis boekt met Younique Travel weet je een ding zeker; je krijgt in korte tijd extreem veel te zien! Ze hebben een ontzettend ruim aanbod aan landen en activiteiten en maken de reis op maat. Het contact met Bralte is laagdrempelig en hij probeert er alles uit te halen wat er in zit! Younique Travel kiest met zorg de leukste activiteiten en mooiste plekken. Alles is compleet georganiseerd waardoor je twee weken lang voluit kan genieten met je club! Een echte aanrader!!

- JC Rumoer -

Younique Travel heeft zijn naam volledig eer aan gedaan. Wat een prachtige younique reis hebben wij gehad. Op aanraden van Bralte hebben wij uiteindelijk voor Nepal gekozen en hier hebben wij geen moment spijt van gehad, wat was Nepal een fantastische bestemming!! Met 11 meiden hebben we dit prachtige land gezien. Alles was erg goed georganiseerd en we hadden een erg gevarieerd programma. Youniquetravel heeft goed naar onze wensen geluisterd en zelfs gedurende de lustrumreis waren ze heel flexibel met eventuele aanpassingen.

Bishnu was ook echt de beste gids die we maar konden wensen:) Hij sprak goed Engels en vertelde ons vele interessante verhalen over de geschiedenis, politiek en de prachtige cultuur. Youniquetravel, bedankt voor alles!!

- JC TRIX -

Een lustrumreis organiseren is niet altijd makkelijk en zeker met wat vooraarden en wensen kan de bestmming kiezen lastig zijn. Toen Bralte van Younique Travel ons Albanië voorstelden, wisten we niet goed wat we met deze suggestie moesten.

Ook in onze omgeving was iedereen verbaasd over deze bestemming, maar Bralte verzekerde ons dat het een betoverende reis zou worden. In mei 2017 zijn wij dan ook 10 dagen op lustrumreis geweest naar Albanië met onze (vrouwen) jaarclub.

Naast dat alles top geregeld was door Younique Travel overtrof Albanië al onze verwachtingen. Met een schitterende boottocht en hike door de prachtige Valbona vallei, de moderne hoofdstad Tirana, authentieke oude stadjes, heerlijke lokale keuken, de liefste mensen en als afsluiting clubben en zonnen in de mooie strandplaats Saranda. Daarbij hadden we de allerleukste gids die naast ontzettend veel wist over Albanië ook feilloos om wist te gaan met onze chicks groep. Bralte en Younique Travel, enorm bedankt voor je geweldige Albanië tip en organisatie van deze onvergetelijke lustrumreis!

- JC HELIUM -

Afgelopen kerst zijn wij op lustrum reis geweest met onze club. Wij hebben met 15 meisjes 2 weken doorgebracht in Guatemala en Belize. Alles was tot in de puntjes geregeld, overal stond er weer iemand voor ons klaar om ons op te halen of weg te brengen. Het was een fantastische reis en we hebben ons geen enkel moment zorgen hoeven maken. Het was vooral genieten van ontzettend mooie landschappen, cultuur, avontuurlijke uitjes en heerlijke hotels. Na een lange twee weken hebben wij onze reis afgesloten op een idyllisch eilandje op Belize. Het was nog even ultiem genieten van de witte stranden waar on hotel aan grensde. De laatste dagen was nog genieten van de waanzinnig reis met een cocktail in de hand vanuit ons jacuzzi op het dak. Ontzettend bedankt Bralte, het was een reis om nooit te vergeten!!

- JC FURORE -

Younique Travel heeft alles op alles gezet om voor ons een reis te organiseren die bij iedereens wensen en budget aansloot. Een onvergetelijke bestemming met unieke activiteiten die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken en organiseren. De reis verliep vlekkeloos mede door onze geweldige lokale guides op locatie. Bedankt!

- JC FEROX -

Hola! Wij zijn weer terug van onze lustrumreis naar Cuba! Younique Travel heeft voor deze club met 15 meiden een fantastische rondreis samengesteld! We hebben enorm genoten van het land en er was voor ieder wat wils; cultuur, natuur, actief, steden, stappen, strand en nog veel meer! Een bus kwam ons op het vliegveld ophalen en bleef samen met de gids de hele reis bij ons, lekker luxe! Slapen, eten, excursies.. alles was zo goed geregeld! Muchas gracias, Younique Travel!

- JC RAUW -

Heel erg bedankt Younique Travel en vooral bedankt Bralte voor deze “Younique” lustrumreis.

Bralte heeft ons verder laten kijken dan de standaard lustrumreis bestemming. Deze kerst hebben wij met 16 meisjes twee weken doorgebracht in Nepal en Goa. Wauw wat is Nepal een geweldig en gevarieerd land. Prachtige natuur en cultuur, de vriendelijkste mensen en heerlijk eten, écht een aanrader! In een goed gevuld programma hebben we veel bijzondere ervaringen op gedaan. Dit liep allemaal vlekkeloos mede dankzij onze gids die 24/7 voor ons klaar stond om alles te regelen. De reis hebben we afgesloten in Goa waar we 4 dagen hebben genoten van het strand en de zon. Kortom fantastisch! Dank Younique Travel!

- JC TURBULENT -

Wat een superstrak geregelde reis! Van het ontvangst op het vliegveld tot aan hotelpersoneel dat altijd al met welkomstdrankjes klaarstond bij aankomst. Zo luxe hebben we het nog nooit gehad.

Onze busboy, de zeer ervaren chauffeur en onze gids hebben onze reis compleet gemaakt. De Younique Travel gids zorgde er altijd voor dat wij stressvrij onze reis konden genieten. Ook vanuit Younique NL zijn er extra stappen ondernomen als het ons even moeilijk werd gemaakt door bv sneeuwstormen onderweg met de vlucht in Istanbul. Verder is Sri Lanka een prachtig en divers land, veel cultuur, verschillende natuur, klimaten en onwijs lieve mensen. Gaan!

- JC BEAUFORT -

Het programma van onze lustrumreis naar Nepal met strandverlenging in Thailand stond als een huis en elke activiteit sloot naadloos aan. Er kwam in alles naar voren dat de details net zo belangrijk waren als de grote lijnen, en dat er liever een stap extra dan te weinig werd gezet door Younique Travel.

Onze chauffeur die elke dag met een volledige schoongemaakte bus stond te wachten en onze reisbegeleider die bij ALLES het maximale eruit wilde halen. Zo was het voor hem geen optie dat wij geen neushoorns zagen, en probeerde hij onze drukke en hardleers gezelschap vol goede moed toch nog wat cultuur bij te brengen. Kortom, Younique Travel en hun gidsen helpen niet alleen bij de organisatie van de reis, ze MAKEN de reis. Ook in Thailand stonden er overal mensen voor ons klaar om ervoor te zorgen dat we zelf alles konden doen zonder zelf te hoeven nadenken… uitstekend dus. Een land als Nepal zou ik nooit meer zonder een gids als de onze doen! Thanks Younique Team, voor de extra mile! Onze lustrumreis vergeet ik nooit meer!

- JC RATATA -

Na een eerste succesvolle lustrumreis in Thailand, was het geen moeilijk keuze om voor onze tweede reis weer gebruik te maken van Younique Travel. Er werd wederom goed meegedacht om het programma aan te laten sluiten op onze wensen. Het resultaat was een geweldige reis, dit keer naar de Filipijnen, met als hoogtepunt een meerdaagse expeditie met de lokale bevolking van eiland naar eiland rondom El Nido, misschien wel de mooiste plek op aarde. Dank voor de organisatie!

- JC FUERTE -

Onze lustrumreis naar Sri Lanka was in één woord; geweldig. Dankzij de toewijding en flexibiliteit van Bralte en Younique Travel was alles tot in de puntjes geregeld. Van het prachtige natuurschoon tot de culturele highlights die het land rijk is en van keurige hotels tot avontuurlijk kamperen in lodges maakten deze reis onvergetelijk. Het was de perfecte combinatie van avontuurlijk reizen en een heerlijk vakantie gevoel aan het strand. Daarnaast de uitstekende kennis van de begeleiding ter plaatse maakte het een nog groter feest. Chapeau!

- JC SPHINX -

Onze lustrumreis was geweldig! Met dank aan Younique Travel was het een ideale combinatie tussen avontuurlijke reis en luxe vakantie. Sri Lanka was een top locatie, en alle highlights zaten er bij in! Ons privé busje en gids zorgden voor persoonlijke reis met veel leuke extra’s. Wij kunnen het iedereen aanraden!

- JC VIE -

Dankzij Younique Travel hebben we een geweldige lustrumreis naar Vietnam gehad! Zowel tijdens de voorbereidingen, als tijdens de reis stonden de kantoren van Younique in Nederland en Vietnam altijd voor ons klaar. Hierdoor hebben we een heerlijk relaxte vakantie gehad, waar we helemaal nergens over na hebben hoeven denken. De enthousiaste gidsen, het veelzijdige programma en natuurlijk de fantastische bestemming maakten de lustrumreis helemaal af: bedankt Younique!

- DISPUUT DOLUS MALUS -

Younique Travel heeft onze reis naar Kroatië tot een geweldig succes gemaakt! Ze hebben echt met ons meegedacht en hun flexibiliteit en lokale expertise maken de organisatie in onze ogen zo goed. Ons doel was om eens iets anders neer te zetten dan een week in een villa op een eiland. Een betaalbare reis die naast goed feesten ook actief is, wat leert over het land en voldoende cultuur en natuur bevat. Zonder dat dit ten kosten gaat van het stappen! Bij andere organisaties kregen we te horen dat dit niet zou lukken, bij Younique dat ze het een mooie uitdaging vonden en ze hebben het absoluut waargemaakt. Wij zijn uiteindelijk vanaf Zagreb via de Plitvice meren met een eigen luxe tourbus naar Novalja aan de kust getrokken. Daarbij hebben we in een wijnhuis overnacht, gepaintballd (veel gaver dan in Nederland!) en een dag met de boot bijzondere eilanden rondom Pag verkent. Dat zonder in te leveren op goede feesten. Younique Travel maakt hun belofte (reiservaring op maat) echt waar!

- JC SOZZLED -

Onze dispuutsreis naar Nepal was dankzij Younique Travel, fantastisch! Alles was lokaal zeer goed geregeld, luxer dan we hadden durven hopen en ook de lokale gids was erg goed. Het programma was gevarieerd en sloot zeer goed aan bij onze wensen. Het spotten van wilde neushoorns, de random stapavond in de jungle, het raften en de wandeltocht naar en het verblijf bij de monniken in het klooster waren zeker hoogtepunten uit het programma. Al met al zeker een aanrader!

- JC BOEF -

Het was een rijke reis met prachtige natuur, groener kan haast niet! De afwisseling van cultuur snuiven, heerlijk eten, activiteiten in de natuur en de onwijs aardige bevolking maakten de reis compleet.

Geen dag verveeld, eerder zelfs uren in een dag te kort, en uiteindelijk de reis afgesloten met enkele dagen ultiem chillen in een luxe villa aan de ongerepte kust met de Indische Oceaan aan je voeten. Al met al een aanrader om je onbezorgd door Younique te laten leiden op dit heerlijke eiland!

- JC TAKKIE -

Niks dan lof voor Bralte Keijzer en Younique Travel voor de organisatie van onze lustrumreis naar Thailand en Laos. Zo waren onze gidsen in Bangkok en Laos om te beginnen top. Leuke mensen die ons op de verschillende locaties wegwijs maakten en ook bereid waren buiten het programma om met ons mee te denken. Daarbij waren alle transfers en accomodaties goed geregeld.

Het is heel relaxt dat je je daarover ter plekke geen zorgen meer hoeft te maken. De activiteiten waren ook een groot succes: eerste rij in een bomvolle thaiboks-arena, op de rug van een olifant door uitgestrekte rijstvelden en in een speedboot dwars door Bangkok heen. Younique Travel heeft zijn beloften zeker waar gemaakt. Kortom, onze lustrumreis naar Thailand en Laos is meer dan geslaagd!

- KOH I NOOR -

Onze dispuutsreis naar Ibiza was echt geweldig! We hebben met alle 67 man echt een top tijd gehad, de avond in club space, vrijdag het eiland uitgebreid verkend en een volle dag op de catamaran met als afsluiter de Pacha was genieten!

Complimenten naar Younique Travel hoe goed het was geregeld bij aankomst in het appartement, alles per persoon netjes in een envelop met clubtickets en al. Dank voor de fijne samenwerking, de hele groep gaf ons als commissie veel complimenten maar zonder jullie was het uiteraard niet gelukt!

- JC BRAVO -

We hebben met onze jaarclub erg genoten van onze tweede lustrumreis. Younique Travel heeft een fantastische reis voor ons samengesteld naar Nepal en Thailand. Een unieke combinatie waar voor ieder wat wils bij zat. Van cultuur en natuur tot stappen, actieve inspanning en relaxen aan bounty stranden. Een schot in de roos en zeker een aanrader!

- ADG JUVENTA, LEIDEN -

Een fantastische en onvergetelijke reis in Sri Lanka was het resultaat van Younique Travel’s enthousiasme en organisatie. De afwisseling tussen cultuur snuiven, relaxen en een fijne reisleiding was de perfecte reis voor 12 dames. In de voorbereiding bleek Bralte bereid tot alles en kwamen reacties snel. In Sri Lanka voelden we ons net filmsterren, alles werd gedaan en alles was mogelijk. Naast het feit dat Sri Lanka een geweldig mooi land is, hadden we het zelf nooit zo kunnen organiseren. Bedankt Younique Travel!

- JC DEURKLINK -

Met onze club twee en halve week door Costa Rica gereisd. Mede door Bralte en Younique travel hebben we zelf bijna niets hoeven regelen. Overal stond er vervoer klaar en ook de hotels waren goed in orde. Daarnaast was het programma top en gevarieerd. Canopy, raften, paardrijden, quadrijden, vulkanen, regenwouden, hiken, safari, jungle, krokodillen, zon, zee, strand, watervallen en nog veel meer! Kortom, een waanzinnige reis!

- Ragazze dell’ovest, Leiden -

Onze reis naar Thailand met 13 meiden was helemaal geweldig met cultuur, spectaculaire activiteiten en heerlijke rustmomenten aan het strand! We hebben samen met Younique travel onze reis helemaal afgestemd op onze wensen. Bralte was altijd super goed bereikbaar en bij vragen kregen we dan ook altijd snel reactie.

Ook hadden we een geweldige gids die veel over het land en de inwoners kon vertellen en die ervoor zorgden dat we overal op tijd aankwamen met onze privé busjes. Vooral de fietstochten waren erg aangenaam en ook de dagen op het strand van Koh Chang zijn aan te bevelen. Bedankt voor een fantastische reis!

- o.v. P.A.N.O.R.A.M.I.X. - Amsterdam -

Met ons dispuut van 40 dames zijn we afgelopen maart naar Sri Lanka op lustrumreis geweest. Younique Travel heeft ons van het allereerste begin tot en met het eind fantastisch geadviseerd en begeleid. De reis was helemaal voor ons op maat gemaakt en afgestemd op onze wensen. Zo kregen we bijvoorbeeld bij aankomst op de eerste avond een exclusief welkomst diner op het strand met kampvuur en live band. De activiteiten waren een perfecte balans tussen cultuur, natuur en de nodige ontspanning. Behalve de privé bus en privé gidsen die ontzettend behulpzaam waren zaten we ook nog eens de gehele reis in de beste van de beste hotels, en dat tegen een hartstikke goede prijs. Onze lustrumcommissie heeft de samenwerking met Bralte heel erg prettig ervaren. Tijdens de reis hoefden wij zelf nergens meer naar om te kijken en konden wij zelf ook gewoon genieten van de vakantie. Het was erg prettig dat hij altijd bereikbaar was en snel reageerde, en zich vooral met heel veel enthousiasme voor ons inzette. Een echte aanrader dus!

- JC TUURLIJK -

Met de hulp van Younique Travel hebben we met 12 man een 2e lustrumreis gemaakt naar Hong Kong en de Filipijnen, een aanrader voor elke andere club die op zoek is naar een tropische, actieve reis met veel uitgaansmogelijkheden. De samenwerking met Younique Travel beviel echt erg goed. Als organisatie van de reis hadden we al een vrij duidelijk programma in ons hoofd en het een en ander uitgezocht. Younique Travel heeft ons goed geadviseerd en geholpen met het regelen van al het vervoer over land en water en het uitzoeken van hotels. Kortom, een betrouwbare en flexibele reisorganisatie met hoge kwaliteit waar we veel aan gehad hebben.

- JC BARRACUDA -

Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Jordanië en Israel. Al in de voorbereiding heeft Bralte ons geholpen om de perfecte balans te creëren tussen activiteiten en gelegenheid om gewoon weer ouderwets onvolwassen studentengedrag te vertonen. Dit was ons derde clublustrum en zeker een van de mooiste reizen die we gezamenlijk hebben meegemaakt. De gidsen die met ons mee waren waren eveneens perfect uitgezocht en pasten zich goed aan op de groep. Van ’s ochtends de zon zien opkomen in de woestijn tot keihard knallen in Tel Aviv, het zat er allemaal in!

- JC CORONA -

“Wij zijn met 11 meiden op reis gegaan naar Jordanië. Met Bralte van Younique Travel hebben wij een reisplanning op maat afgestemd. In 9 dagen hebben wij een leuke afwisseling gehad tussen cultuur, natuur, ontspanning en inspanning. Het was erg prettig dat wij de hele week met dezelfde gids en chauffeur reisden. Dit gaf ons een veilig en vertrouwd gevoel. Daarnaast was de gids een inwoner uit Jordanië, wat deze reis een extra dimensie gaf, omdat hij veel over het land en de inwoners wist te vertellen. Voor onze volgende reis zullen wij zeker weer bij Younique aankloppen!”

- JC LANTAARN -

Younique travel heeft onze 2e Lustrumreis naar Israel en Jordanië echt tot een succes gemaakt. Wij (8 mannen) hadden nogal wat additionele wensen en hier is goed rekening mee gehouden. De reis was heel dynamisch en afwisselend, cultuur, natuur, leuke excursies, chillen, lokale hotels en mooie resorts, lekker eten, alles was aanwezig. Bralte was altijd goed bereikbaar en hadden bij vragen altijd super snel reactie. De reis verliep organisatorisch heel soepel!

- DISPUUT OSTARA -

Wat hebben wij (28 vrouwen!) een onvergetelijke reis gehad naar Jordanië. Bedankt Younique Travel! Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Al vanaf het begin was er een informele, prettige persoonlijke sfeer. Bralte, je bent enthousiast, heel betrokken en je hebt veel reiservaring. Wij hebben al onze wensen met je kunnen delen waaruit een super programma is ontstaan. We konden voor al onze vragen bij je terecht, deze werden altijd snel beantwoord. Tijdens onze reis was alles tiptop geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken!

- AHC Carpe Noctem, Leiden -

“Weer terug in Nederland is het niet meer dan terecht enkele lovende woorden over Bralte Keijzer te spreken: in de twee jaar dat wij met hem hebben samengewerkt hebben wij Bralte leren kennen als een bijzonder enthousiast persoon, die in staat is geweest zijn voorliefde voor reizen en specifieke landen op ons over te brengen. Daarnaast wist hij de wensen van ons gezelschap goed te vertalen in een op maat gemaakte lustrumreis. Hij reageerde snel en helder, maar ging ook direct aan de slag met last-minute wijzigingen van onze kant. Een welgemeend chapeau voor zijn flexibiliteit. Dit alles, naast een zeer scherpe prijsstelling, heeft dan ook geresulteerd in een prachtige en perfect geregelde lustrumreis.”

- JC MAX -

“De eerste ontmoeting met Bralte was meteen vertrouwd! Op een gezellige en informele manier was binnen no time het programma voor onze lustrumreis samengesteld! Bij Younique is alles mogelijk en dit heeft er voor gezorgd dat onze reis een combinatie was van cultuur, sensatie en ontspanning. Salsa les, raften, paardrijden, hot springs, canopy tour en zonnen….. Het is allemaal mogelijk in Costa Rica met Younique Travel! Echt, het was in 1 woord een onvergetelijke lustrumreis! Bedankt voor de fantastische reis en organisatie!”

- Dispuut Illustra -

Younique Travel heeft voor ons een geweldige lustrumreis naar Nepal georganiseerd en onze opdracht was “sit back and relax”. Dit hebben we zeker gedaan. Met een reis vol cultuur snuiven, spectaculaire activiteiten en rustmomenten op de meest mooie plekken is er boven al onze verwachtingen voldaan! Het contact met Bralte tijdens de voorbereidingen en tijdens de reis was ook erg goed, altijd enthousiast en alles kon gedaan en geregeld worden. Kortom het was fantastisch, Younique Travel bedankt voor deze mooie reis!

- JC PUUR -

Om ons eerste lustrum te vieren hebben gekozen om samen te werken met Younique Travel. We hebben veel contact gehad met Bralte die ons geholpen en geadviseerd heeft om samen tot een geweldige reis te komen. Met z’n 10en zijn we twee weken naar Indonesië geweest en hebben we een heel gevarieerd programma gehad, zodat we voor iedereen wat wils hadden. Van half 2 ’s nachts vertrekken om een vulkaan te beklimmen, tot een kookclinic bij de locals en eindigend in de zon op het strand, het was een geweldige reis om nooit te vergeten.

- JC KEES -

“Een lustrumreis organiseren voor een jaarclub is een hele klus als je rekening moet houden met de specifieke wensen van 11 clubgenoten. Bij het samenstellen van onze reis bij Younique Travel hebben we de reis tot in detail op onze wensen kunnen aanpassen.

Zoveel flexibiliteit en keuzemogelijkheden heb ik niet eerder ervaren bij een reisorganisatie. Onze rondreis door Nepal was een onvergetelijke ervaring; over de afwisseling tussen cultuur, sportieve activiteiten en ontspanning was bijzonder goed nagedacht. De volgende lustrumvakantie boeken we zeker weer bij Younique Travel!”

- JC RUSH -

“Bralte/Younique Travel has given us the perfect jubilee lustrum journey we have been waiting for since we joined our student society 7 years ago. Therefore everybody, meaning 12 girls, had high expectations which were totally met with the destination to Nepal. It is such a beautiful country with lots of variation in nature, very kind people and special culture with its Hinduism and Buddhism living peacefully next to each other. This location was not our own choice, it was Bralte’s idea and with this destination he has listened carefully to our needs and he set up a perfect program for our two weeks holiday. We have seen a lot of temples and monasteries, hiked for two days, and in the south of Nepal we have seen elephants, rhinos and crocodiles. All this with the kindest guides/experts and all accomodations were perfect. On behalf of JC Rush, once again, thank you for organizing this special trip!”

- Floor Jansen -

“Younique Travel heeft voor mij en mijn jaarclub een onvergetelijke reis in elkaar gezet. Na het eerste gesprek waren we meteen enthousiast. Alles was ruim op tijd en tot in de puntjes geregeld. Bij aankomst stond er een aardige gids voor ons klaar met wie we de hele reis ontzettend gelachen hebben. Vervoer, activiteiten, accomodaties en restaurants; alles helemaal top. Indonesie zullen wij nooit vergeten… Een van de fijne dingen was dat we Younique Travel ook bij ad hoc vragen en problemen konden benaderen en hij op afstand zaakjes voor ons regelde. Kortom: voor lustrumreizen maar ook een mooie reis met vriend of vriendin ben je bij deze oragnisatie verzekerd van kwaliteit!”

- Dispuut Illustra -

Younique Travel heeft voor ons een geweldige lustrumreis naar Nepal georganiseerd en onze opdracht was “sit back and relax”. Dit hebben we zeker gedaan. Met een reis vol cultuur snuiven, spectaculaire activiteiten en rustmomenten op de meest mooie plekken is er boven al onze verwachtingen voldaan! Het contact met Bralte tijdens de voorbereidingen en tijdens de reis was ook erg goed, altijd enthousiast en alles kon gedaan en geregeld worden. Kortom het was fantastisch, Younique Travel bedankt voor deze mooie reis!

Ja, ik zie zo’n Younique reis wel zitten! Hoe nu verder?

1. Jullie wensen

Bel of mail ons met jullie specifieke wensen, budget en ideeën. Het liefst zien we jullie persoonlijk op kantoor in Amsterdam, Utrecht, op jullie lokatie of via Skype. Hoe beter we jullie kennen, hoe unieker en persoonlijker we jullie reis kunnen maken.

Meer dan magisch Machu Picchu 3

2. Een Younique voorstel

Jullie wensen worden op basis van de laatste lokale info omgezet in één of meerdere inspiratie-voorstellen.

Drijvende DIY Eilanden @ Titicaca

3. Puntjes op de i

We schaven en sleutelen net zo lang tot het voorstel voor jullie perfecte reis er ligt.

4. Let’s go!

Heeft iedereen zijn paspoort en zijn tandenborstel? Want de rest is geregeld. Vamosssss!